Trækul:      Direkte       
Gas:          Direkte/middel varme 
Forberedelse: 15 minutter. Stegetid: 6 minutter
 
24 store rejer, pillede og uden tarmstreng 
2 fed hvidløg, finthakkede 
1 spsk hakket frisk dild eller ¼ tsk tørret 
1 spsk hakket frisk estragon eller ¼ tsk tørret 
12 skiver prosciutto 
 
A. Hvis der bruges bambusspid, lægges de i koldt vand i mindst ½ time. 
Vask og tør rejerne. 
Læg dem i en skål sammen med hvidløg, dild, estragon, salt, peber og olivenolie (vær forsigtig med saltet, da prosciutto kan være ret salt). 
Vend rejerne godt i marinaden. 
Skær prosciuttoskiverne over på langs. 
Pak hver af rejerne ind i en halv skive prosciutto. 
 
B. Sæt rejerne på spid med en smule afstand. 
Grill dem direkte over middel varme i 5-6 min, og vend dem en gang under stegningen, til de er lyserøde og faste. Server straks.