Del af buffet, kan ganges op i det uendelige, hvorfor kødmængden her kun er 100 g per person.
1 kg skinkekød af inderlår
2 dl jordnøddeolie eller evt. majsolie
2 dl friskpresset citronsaft (ca. 6 citroner)
½ dl soja
salt og peber
2 cm frisk reven ingefær
1-2 hele røde chilier med eller uden kerner afhængigt af, hvor stærkt man vil have det
3-4 røde peberfrugter
10 træspid
Skær kødet i terninger på lidt over halvanden x halvanden centimeter.
Rens de røde peberfrugter og skær dem i firkanter på ca. halvanden x halvanden centimeter.
Sæt skiftevis kød og peberfrugt på de 40 spid.
Det giver 100 g kød og en tredjedel peberfrugt per spid.
Pisk olie med citronsaft, ingefær, hakket chili, salt og peber.
Læg spiddene i lag i en aluform og hæld marinaden over.
Stil dem på køl i en time eller to.
Vend rundt på dem, så de øverste kommer til at ligge nederst.
Fordel dem til sidst, så alle har lige god stegeflade.
Lige før stegning hældes det meste af marinaden fra, og de steges under grill i 15 minutter lidt over midten i ovnen eller på trækulsgrillen.
De sættes rygende varme på bordet.