
 
Lynhurtig, sund aftensmad der begejstrer store og små! Bliv
populær derhjemme med denne opskrift på kødspid med en nærende råkostsalat som
tilbehør!
4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 15 min. 
 
# Ingredienser til Kødspid og råkostsalat:
400 g hakket oksekød, 3-7%
3 spsk finthakket løg
2 nip spidskommen
½ tsk salt
2 nip peber
1 spsk olie
400 g hvidkål eller spidskål
4 æbler
4 gulerødder, store
3 spsk citronsaft
2 spsk æblemost
2 spsk olie
2 dl purløg
10 grillspid
*
Pil og hak løget fint.
Ælt kød, løg og krydderier sammen. 
Form farsen til små aflange kødboller. 
Sæt dem på spid.
Steg dem i olien i cirka 2 minutter på hver side. 
Det vil sige cirka 8 minutter i alt.
 
Rens og skyl kål og æbler og skræl gulerødderne.
Skær det hele i grove stykker. 
 
Kør kålen i en foodprocessor i 10 sekunder, til den er
grofthakket. 
Kom det i en skål.
 
Kør æble og gulerod tilsat citronsaft, æblemost og olie i en
foodprocessor i 10 sekunder.
Bland det hele sammen i en skål. Vend klippet purløg i.
Smag til med salt og peber.
Server råkostsalaten sammen med spiddene.