og grillstegt Polenta 
4 kalvekoteletter 
Frisk timian 
Olivenolie 
salt 
peber 
6 mellemstore halverede tomater 
2 peberfrugter i store tern (rød & gul) 
2-3 løg i både 
3 spsk  olivenolie 
½ tsk  groft salt 
2 fed hvidløg, knust 
1 spsk  frisk timian eller 1 tsk  tørret 
200 g  majsgryn 
¾ l. vand 
1 tsk  salt 
¾ dl  fintreven parmesanost 
Olivenolie 
Grillstegt polenta: 
Kom majsgrynene i kogende vand under kraftig omrøring. Lad det koge i 10 min. ved meget svag varme under omrøring. Krydr med salt, rør parmesanosten i og kom det i en smurt springform. (Kan evt. laves dagen før). 
Skær polentaen i 8 "lagkagestykker", når den er helt kold. Pensel med olivenolie og grill ca. 2 min. på hver side, til den er sprød. 
Ovnbagte sommergrønsager: 
Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad, dryp med olivenolie og krydr med salt, hvidløg og timian. Bag grønsagerne i ovnen ved 150°C i ca. 1 ½ time. 
Kalvekoteletter: 
Dup koteletterne med køkkenrulle og pensel med olivenolie. Brun hurtigt koteletterne på en meget varm grill. Indstil risten således at afstanden til gløderne er 5 cm. Krydr koteletterne med lidt frisk timian, salt og peber og grill dem ca. 3 min. på hver side. Lad dem hvile mens polentaen grilles.