750 g  kalvelårtunge 
3 kviste rosmarin 
1 citron 
salt og peber 
alufolie 
Pesto: 
100 g  ristede pinjekerner 
2 spsk  olivenolie 
½ citron, saft og skal af 
1 spsk  akaciehonning 
½ spsk  ristet rosmarin 
1 kg  nye kartofler 
Salat: 
4 bdt  rucolasalat 
100 g  soltørrede tranebær 
1 spsk  olivenolie 
1 spsk  balsamicoeddike 
1 tsk  akaciehonning 
1 tsk  dijonsennep 
Grillet kalvelårtunge: 
Den afpudsede kalvelårtunge brunes på alle sider på en varm, penslet grillrist - ialt ca. 8 - 10 minutter 
Når kødet er tilpas brunet, krydres det med salt og peber og pakkes i alufolie sammen med skiver af citron og 2 af rosmarinkvistene. 
Du kan vælge mellem 2 fremgangsmåder. Enten kan alufoliepakken med kødet placeres direkte i grillens gløder. Eller du kan sætte risten på den mindste afstand fra gløderne og lægge stanni-olpakken herpå. I begge tilfælde skal kødet stege i ca. 40-50 minutter alt efter størrelse - vendes af og til. 
Pinjekernepesto: 
Den sidste rosmarinkvist grilles let på grillristen. Pil nålene af og kom dem i en blender. Rist pinjekerner på en tør pande, til de er lysebrune - kom også dem i blenderen. Tilsæt så olivenolie, citronsaft, reven citronskal og honning og blend det hele sammen. Smag til med salt og peber - dette kaldes en pesto, og den skal brugs til kartoflerne. 
Skrub kartoflerne grundigt og kog dem i ca. 20 minutter. Hæld vandet fra og kom kartoflerne over i en skål. Hæld så pestoen over de varme kartofler og bland lidt rundt, så den fordeles jævnt. 
Rucola-salat: 
Skyl rucolasalaten grundigt, kasser de grove stilke og riv resten af salaten groft ud og kom det i en skål. Bland tranebær, olivenolie, balsamico, honning og sennep i en anden skål, rør rundt og kom salaten herned lige inden servering. Når kødet er færdigstegt, tages det af grillen og lægges til at hvile ca. 10 minutter - stadig indpakket i alufolie. Derefter pakkes det ud og skæres i tynde skiver.