Logo

Kalverullespid på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 skiver kalvefilet ca. 600 g
2 spsk rosiner
150 g emmentaler
2 spsk pinjekerner
1 tsk oregano
1 fed hvidløg
peber
rasp
3 spsk bredbladet persille hakket
5 spsk extra olivenolie
saften af 1 citron

4 saté- eller grillspid, hvis du bruger satéspid så læg dem i vand et par timer før du skal bruge dem. Derved undgår du at de brænder.

Start med at lave en lage af olivenolien, den hakkede persille, citronsaft, det pressede hvidløgsfed, oregano, salt og peber.
Kalveskiverne bankes helt tynde med en kødhammer eller hånden.
Læg rosiner, ost og pinjekerner samt salt og peber på kalveskiverne.
Rul skiverne sammen og sæt tre ruller på hvert spids.
Vend rullerne i rasp.
Kalverullerne grilles 5 minutter på hver side, pensl den af og til med marinaden.
Resten af marinaden kan bruges over de færdiggrillede ruller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her