
Trækul:      Indirekte
Gas:           Indirekte/middel varme
Forberedelse: 5 min. + 2 timers marinering. Stegetid: 1-1 ½ timer 
 
3 spsk havsalt 
2 spsk paprika 
1 spsk stødt spidskommen 
1 spsk tørret oregano 
2 tsk løgsalt 
1 tsk hvidløgsgranulat 
1 tsk friskkværnet sort peber 
½ tsk stødt allehånde 
½ tsk stødt kanel 
1,5 kg ribben, i et stykke 
1 portion Weber® barbecuesauce
 
A. Kom salt, paprika, spidskommen, oregano, løgsalt, hvidløgsgranulat, sort peber, allehånde og kanel i en lille skål og bland det godt. 
Fordel blandingen over kødet og gnid den godt ind. 
Læg kødet i et stort fad, der ikke må være af metal, og stil det i køleskabet i 2 timer. 
 
B. Tilbered imens Weber® barbecuesaucen. 
Sæt saucen til side og varm den op igen lige før servering. 
 
C. Grill kødet indirekte over middel varme i 1-1 ½ time. 
Vend kødet af og til og pensl det med marinaden de sidste 20 min. af stegetiden. 
Lad kødet hvile i 5 min., før det skæres ud og serveres med den opvarmede Weber® barbecuesauce til.