
2 kg krabbekløer 
1 spsk sukker 
saften fra ½ citron 
et lille bundt dild 
lille bundt persille eller timian 
1 spsk salt 
Aioli: 
2 pasteuriserede æggeblommer 
1½ tsk hvidvinseddike eller citronsaft 
½-1 fed hvidløg 
salt og peber 
1 dl rapsolie eller anden mild olie 
Tilbehør: ristet brød, purløg eller dild. 
 
Kom krabbekløerne i en gryde, og dæk dem med vand. 
Tilsæt sukker, citronsaft, dild, persille og salt. 
Lad det koge 15-18 minutter, og lad derefter krabbekløerne trække i vandet, til de er lunkne. 
 

Pisk æggeblommerne med eddike, hvidløg, salt og peber. 
Kom olie i lidt ad gangen. 
Pisk aiolien, indtil den er cremet og fin. 
Smag den til med salt og peber. 
Slå kløerne itu med en hammer, så kødet er til at få fat i. 
Nyd krabbekødet med brød, aioli og klippet purløg eller dild.