500 g hakket lammekød 
1 løg 
1 tsk knust koriander 
25 g hakket persille 
½ tsk chilipulver 
Tzatziki: 
2 ½ dl yoghurt 
10 cm frisk agurk uden kerner i tern 
1 spsk olivenolie 
2 spsk mynte 
1 fed hvidløg 
Salt og peber 
Tzatziki: 
Hæld yoghurten til afdrypning i et kaffefilter 1-2 timer. 
Bland yoghurten med olie, mynte og hvidløg og krydr med salt og peber. Vend agurken i. 
Lammespid: 
Bland lammekød, løg og persille til fars i en skål. 
Krydr med krydderier. 
Forvarm grillen. 
Del lammefarsen i 8 portioner og tril hver portion til en aflang bolle. 
Stik dem på et fugtig træspid. Grill spiddene 8-10 minutter. 
Server dem nystegte med tzatziki.