
  
Byt eventuelt sukkerærter ud med 'sugar snaps' og grillsteg
svinefilet i stedet for kyllingefilet. 
Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet.
(1 person) 
 
#
170 g kyllingefileter
2-3 træspid (lagt i vand i 30 min)
1 tsk olie (til stegning) 
salt og peber 
estragon (friskhakket) 
*
 
Skær kyllingefileterne i tern og kom dem på spiddene. 
Pensl dem med olie, krydr med salt og peber og fordel den
friskhakkede estragon ovenpå. 
Grill dem på en grill eller grillpande i ca. 2-3 minutter på
hver side, til de er gennemstegte. 
 
Melonsalat:
150 g
galiamelon (eller cantaloupemelon) 
¼ agurk 
100 g cherrytomater 
75 g sukkerærter 
 
Dressing: 
10 g olie 
1 spsk limesaft 
Multisød efter smag
mynte (friskhakket) 
*
 
Skræl melonen og skær den i tern. 
Skær agurken igennem på langs, fjern kernerne og hak den
groft. 
Halver cherrytomaterne og bland melon, agurk, cherrytomater
og sukkerærter sammen i en skål. 
Pisk olie og limesaft sammen og smag til med Multisød og
hakket mynte. 
Hæld dressingen over melonsalaten og server den sammen med
grillspiddene. 
 
Tips: Udelad evt. Multisød i dressingen eller hvis du ikke
er på slank, så brug sukker. 
 
| Kalorier  |   | 429 kcal  | 
| Protein  | 41 g  | (38 %)  | 
| Kulhydrat  | 17 g  | (18 %)  | 
| Fedt  | 21 g  | (44 %)  | 
| Kostfibre  | 4g  |   | 
 
Månedens slanketip: 
En rødspættefilet indeholder kun 87 kalorier pr. 100 g.,
hvis den steges på en slip-let pande. Bliver rødspætten derimod paneret og
friturestegt, så tredobles kalorieindholdet til 252 kalorier pr. 100 g 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin