500 g kyllingefilet 
1 bg. salat-tern med krydderurter 
1 bdt blandede krydderurter 
1 ps. ekstra fine ærter 
5 dl fromage frais 
3 fed hvidløg 
saft af ½ citron 
1 tsk rørsukker 
½ blomkål 
1 bk. rucolasalat 
flûtes 
Med en skarp kniv skæres der en lomme i hver enkelt kyllingefilet. 
En blanding af grofthakkede salattern samt krydderurter stoppes ind i fileten. 
Fileten lukkes med 2 kødnåle og grilles ca. 2-4 min. på alle 4 sider. 
Fromage frais drænes i et kaffefilter eller i et viskestykke minimum 4 
timer, før ærtesalaten skal tilberedes. 
Den drænede fromage frais blandes med presset hvidløg, citronsaft, rørsukker, salt og peber samt de optøede ærter. 
Blomkål skæres i buketter og rucola skylles og serveres til sammen med det grillede flûtes.