4 Laksesteak 
Olie 
Citronpeber 
Kartoflesalat: 
2 kg  Kartofler 
4 Forårsløg 
1 Rødløg 
Sennep 
Vineddike 
Salt og peber 
Olie 
Laks: 
Skyl laksesteaken og pensel den med olie og drys den med citronpeber. Laksen skal steges få minutter på indirekte, hvorefter den ligges på direkte i kort tid. 
Varm kartoffelsalat: 
Start med at koge kartoflerne, Pil dem og skær dem i skiver. Snit forårsløgene og rødløg. Bring 3 spsk fuld olie i kog og svits forårsløg og rødløg. Smag til med sennep, salt & peber og vineddike. Derefter vendes kartoflerne i den varme marinade, og kartofelsalaten stilles på inddirekte mens laksesteakene steges. 
Servering: 
Pres frisk citron over laksesteaksen inden de serveres. Og server evt. et par friske cherrytomater til. 
Tips: Hvis du har frisk persille i haven, giver det en god smag i kartofelsalaten eller som pynt.Kartoffelsalaten smager ekstra godt med nye kartofler.