700 gr velhængt oksekød (inderlår eller filet) 
Marinade: 
3 løg 
2 fed hvidløg 
1 dl rødvin 
½ dl vand 
2 spsk olie 
1 ½ spsk honning 
Skær kødet i terninger på 1 ½ cm. 
Pil løgene og skær dem i skiver. 
Pil hvidløgene og hak dem. 
Bland løg, hvidløg, rødvin, olie honning og krydr med peber. 
Læg kødet marinaden og lad det trække heri på et køligt sted 2-3 timer. 
Vend af og til. 
Tag kødet op af marinaden og kom det på spid. 
Krydr med salt og peber. 
Hæld marinaden med løg i en gryde og kog det igennem. 
Skum det og lad løgene koge nogle minutter. 
Smag til med salt, peber og evt. honning. 
Læg spiddene 10-15 cm fra glødelag eller grill element. 
Grill dem ca 6 minutter og vend dem et par gange. 
Server grillspiddene med løgblandingen. 
Grillstegte grønsager som squash, tomater og peberfrugter klæder grillspiddene.