
 
Steg et stykke fisk
eller kød på grillen og server med en god salat - det er nemt, lækkert og
sommerligt. 
Arbejdstid: 30 min.
Marinering: 5 min. Grilltid: 20 min. Ikke fryse-egnet (4 personer) 
 
#
4 stykker
laksefilet, i alt 600 g 
1 bdt bredbladet
persille 
1 fed hvidløg 
1 usprøjtet citron 
1 spsk olie 
 
Salat: 
1-2 grønne squash 
1-2 gule squash 
2 røde peberfrugter 
2 spsk olie 
2 spsk balsamico
vineddike 
1 fed hvidløg 
salt og peber 
 
Tilbehør: brød 
*
 
BEGYND MED SALATEN:
Skær de to slags squash i lange tynde skiver, pensl dem med olie og steg dem et
par min. på hver side på en varm grill. 
 
Skær peberfrugterne
i kvarte og grill dem næsten sorte på skindsiden. 
Træk skindet af dem
og skær dem i strimler. 
Læg grønsagerne i en
skål og vend dem sammen med balsamico, knust hvidløg, salt og peber. 
 
Hak persille,
hvidløg og revet citronskal sammen og tilsæt citronsaft, salt og peber. 
Vend laksen i
marinaden og lad den trække 3-5 min. 
 
Tag laksestykkerne
op af marinaden og dup dem tørre med køkkenrulle. 
Pensl dem med olie
og steg dem på den varme grill ca. 8 min. 
Server med
squashsalat og brød. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin