4 medaljoner af svinefilet 2 ½ cm tykke a ca. 100 g 
1 spsk olivenolie 
2 majskolber 
 
Limesmør: 
50-75 g smør 
1 lime 
1-2 fed hvidløg 
frisk koriander 
 
Tomatsalat: 
4-6 tomater 
1 rødløg 
frisk koriander 
 
Dressing: 
1 lime 
2 spsk olivenolie 
 
Tilbehør: 250 g brød 
         
Rør smør med reven skal og saft af ½-1 lime, finthakket hvidløg, plukket koriander, salt og peber. 
Stil limesmørret i køleskab i mindst 10 minutter. 
Skær tomaterne i skiver og læg dem i et fad. 
Drys med finthakket løg og plukket koriander. Krydr med salt og peber. Rør limesaft med olivenolie og kom dressingen over.
Kog majskolberne ca. 10 minutter. Del dem i tre-fire stykker. 
Pensl majs og kødet med olie og krydr med salt og peber. 
Grill kødet 4-5 minutter på hver side. Vend det af og til. 
Grill majsene sammen med kødet. De vendes også af og til. 
Servèr limesmørret til kød og majs, evt. med lime til.