Logo

Nem og lækker toast med skinke og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nem og lækker toast med skinke og æg

8 skiver groft toastbrød blødt smør

100 g grøn pikant Buko eller anden flødeost

4 skiver skinke kogt eller lufttørret

4 æg

 

Stik 4 skiver brød ud med et glas, så der bliver hul i midten af brødet.

Smør alle brødene med smør.

Smør de 4 hele skiver med flødeost, på den side der ikke er smør.

Læg en skive skinke oven på flødeosten.

Læg brødet med hul øverst og smørsiden opad.

Slå æggene ud i hullerne.

Læg sandwichene på en bageplade med bagepapir.

Bag dem i ovnene til æggene er faste ca. 13 minutter ved 200°C.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bressekylling stegt på spidBresse er eksklusivt fransk fjerkræ. Båden smagen og selve strukturen er helt unik. Så det...
• Krydrede hakkebøfferHer får du hakkebøffer med krydderurter og spansk kartoffelsalat. Så sæt i gang...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os