
1 kg oksekød, mørbrad eller filet 
evt. kød snor 
salt og peber 
Grillede rødbeder: 
2-4 små rødbeder 
2 løg (evt. 1 rødløg og 1 alm. løg) 
100 g fetaost, Løgismose med fåremælk 
1 bundt purløg 
1 spsk eddike 
3 spsk olivenolie 
1 fed fintrevet hvidløg 
salt og peber 
Wasabimayonnaise: 
1 dl god mayonnaise 
1 spsk. wasabi (japansk peberrodscreme) eller almindelig peberrod 
Tilbehør: et sprødt flute, evt. kogte kartofler og citronbåde 
 
Snør oksekødet med kødsnor, hvis det grilles som helt stykke. 
Grill det som helt stykke i kuglegrill, eller skær det i bøffer til alm. grill. 
Krydr med salt og peber. 
Skræl rødbederne, og kog dem 10- 15 minutter. 
Skær løgene i både. 
Skær rødbederne i skiver, og grill begge grønsager, pensl med olie undervejs. 
Kom løg og rødbede over på et fad, og smuldr fetaosten på. 
Hak purløg, og drys det på. 
Rør eddike, olivenolie, presset eller finthakket hvidløg, salt og peber sammen. 
Dryp dressingen over grønsagerne. 
Rør mayonnaisen sammen med wasabi. 
Server kødet med grillede grønsager, wasabimayonnaise og flute.