Trækul:      Direkte 
Gas:           Direkte/middel varme 
Forberedelse: 5 min. + 3-4 timers marinering. Stegetid: 15 minutter 
 
1,2 dl soyasauce 
1,2 dl blommesauce 
1,2 dl ananassaft 
1,2 dl ketchup 
2 forårsløg, finthakkede 
3 spsk hakket frisk koriander 
5 cm frisk ingefær, revet 
4 fed hvidløg, finthakkede 
800 g tyk oksetyk- eller tyndsteg 
 
A. Rør soyasauce, blommesauce, ananassaft, ketchup, forårsløg, koriander, ingefær og hvidløg godt sammen i en lille skål. 
Læg kødet i et stort, lavt fad og hæld marinaden over. 
Vend kødet, så det dækkes af marinade på alle sider. 
Dæk kødet til, sæt det i køleskabet og lad det marinere i 3-4 timer, mens du vender det af og til. 
 
B. Tag kødet op af marinaden og gem den. 
Grill kødet direkte over middel varme i 12-15 min. 
Vend det en gang under stegningen og pensl det nogle gange med marinaden. 
Lad kødet hvile i 5 min., før det skæres i tynde skiver. 
 
C. Hæld imens det meste af marinaden i en lille kasserolle og bring den i kog. 
Lad den koge ved stærk varme i 5 min., så den koger ind til to tredjedele. 
Server saucen til kødet.