
4 modne nektariner 
Fyld: 
12 kammerjunker 
lille håndfuld grofthakkede mandler 
2 spsk. farin 
fintrevet skal af ½ usprøjtet appelsin 
30 g smør 
2,5 dl piskefløde 
1 Daim (chokoladeovertrukket krokant) 
 
Halver nektarinerne, og tag stenen ud. 
Knus kammerjunkerne, og hak mandlerne 
Bland kammerjunker, mandler, farin, appelsinskal og smør sammen. 
Fordel fyldet i frugterne, og stil dem på en bageplade med bagepapir. 
Bag dem midt i ovnen ved 200°C i 10 minutter, eller til fyldet bliver gyldent. 
Pisk fløden til skum. 
Hak Daim, og vend det i flødeskummet. 
 
Tips: Desserten kan laves af mange forskellige frugter fx æbler, pærer eller store blommer. Pisk fløden til skum i en plastikpose. så undgår du opvask, det er nemt og bekvemt. Kom fløden i en frysepose, pust luft i posen, og bind en knude. 
Ryst posen, til fløden er blevet til skum. Vupti ...