Logo

Pølser og andet godt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølser og andet godt

Pølser smager altid godt, og måske er de især velegnet til vinterpicnic, hvor man gerne vil have noget varmt. Husk ketchup, sennep og pølsebrød og køb gerne lidt forskellige slags pølser.

Lav et ildsted ved at lægge nogle sten i en lille cirkel eller ved simpelthen at grave en for­dybning i sneen. Dæk bunden med grankviste og læg tørre kviste ovenpå. Tænd så op og grill pølserne på lange kviste, som du stikker ind i flammerne.

Husk at slukke bålet ordentligt ved at lægge godt med sne over gløderne, før du forlader picnicstedet.

Wienerpølser eller røde pølser til børn kan du nemt holde varme i en termokande med varmt vand.

Husk også at en suppe holder sig godt varm i en termokande.

Mangler du varmt vand til fx pulverkaffe eller teposer, kan du nemt smelte sne i en med­bragt aluminiumskedel.

Husk dog at give vandet et opkog først for at sikre, at eventuelle bakterier i sneen forsvinder.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her