Logo

Pølsespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g tykke pølser
2 syrlige æbler
1 ½ spsk olie
1 spsk citronsaft
½ tsk timian

Pølserne skæres i 2-3 cm lange stykker.
Æblerne skæres i både, der skæres igennem på tværs.
Pølser og æble stikkes skiftevis på små grillspid.
Olie, citronsaft og timian piskes sammen og pensles på pølser og æbler.
Grilles 3-4 min på hver side, ret tæt på gløderne.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her