Logo

Peach Melba bagt i gløder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskriften kan bruges med anden frugt året rundt. Og er grillen ikke tændt, kan pakkerne tilberedes i en hed ovn.
 
6 store ferskner
250 g hindbær
2 spsk Ouzo eller Pernod
6 stilke citronmelisse
Alufolie
 
Yoghurtsauce:
¼ l græsk yoghurt
2 spsk timianhonning
 
Sauce: Rør yoghurten med honning.
 
Skær fersknerne i grove stykker og fordel dem på 6 stykker alufolie. Fordel hindbær og finthakket citronmelisse ovenpå.
Dryp med Ouzo og luk pakkerne.
Tag risten af grillen.
Her kan et par gammel­dags kød kroge være gode, ellers kan et par gamle grydelapper eventuelt bruges.
Hav en trækasse eller lignende parat til at stille den varme rist på.
Læg forsigtigt pakkerne ned i kullene og lad dem bage i 5-15 minutter; alt efter hvor meget varme der er tilbage.
Fersknerne skal helst være gen­nemvarme og lidt bløde.
Åbn pakkerne ganske lidt og server med yoghurtsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her