Logo

Røget vagtel med madagascar pebercremé og basilikumolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 saltede udbenet vagtler
1 spsk madagascar peberkorn
1/2 skalotte løg
1 spk dijon sennep
2 dl piskefløde
2 dl olivenolie
1 fed hvidløg
frisk basilikum
rucula salat
salt, peber
rygesmuld
 
Vagtler:

De ryges i ca. 10 min. Hvis de stadig er rå kan de bages færdige i ovnen.
De kan skæres i de stykker som man ønsker.
 

Basilikumsolie:
I en blender kommes olivenolie, hvidløg og basilikum, som derefter blendes og smages til med salt og peber.
Lad den trække i ca 2 timer, hvorefter den sigtes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honning- og sennepspølser med løgbådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas med grønne peberkorn og orangekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karljohan med hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JulebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os