
Trækul:      Direkte      
Gas:           Direkte/middel varme 
Forberedelse: 25 minutter. Stegetid: 6-8 minutter 
 
Citron- og oreganodip:
1 ½ dl ekstra jomfruolivenolie 
1 citron, kun saften 
½ dl kogende vand 
2 fed hvidløg, knust 
1 tsk tørret oregano 
2 spsk hakket frisk persille 
 
Rejer i saltskorpe: 
500 g store, hele rå rejer 
3 spsk olivenolie 
65 g havsalt 
 
A. Citron- og oreganodip: Pisk ekstra jomfruolivenolie, citronsaft og kogende vand sammen. 
Rør hvidløg, oregano og persille i og lad saucen trække i 20 min. 
 
B. Skær imens et snit ned langs ryggen af rejerne med en skarp kniv og fjern tarmstrengene, men lad være med at pille rejerne.
 

C. Kom rejerne i en stor skål og vend dem i olivenolien, så de får olie på alle sider. 
Hæld salt ved og vend rejerne i det, så de bliver dækket overalt. 
Sæt rejerne på træspid, 2 eller 3 på hvert, så er de nemmere at vende, mens de grilles. 
 
D. Grill rejerne direkte over middel varme i 6-8 min., til de er gennemstegte. Vend dem en gang under stegningen. 
Server rejerne varme med citron- og oreganodip til.