
 
Lav en lækker marinade med appelsin og sennep, og brug den
både til de grillstegte rejer og fennikelbådene. Nemt og lækkert. 
Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 15 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen. 
 
#
175-250 g frosne, rå tigerrejer med skal 
1-2 fennikel 
1 appelsin 
1 spsk olie 
dild eller mynte 
 
Marinade: 
1 økologisk appelsin 
2 tsk dijonsennep 
2 spsk hvidvinseddike 
2 spsk olie 
salt og peber 
 
Tilbehør: brød 
*
MARINADE: Riv appelsinskallen fint og pres saften og rør det
sammen med sennep, vineddike og olie. 
Smag til med salt og peber og del marinaden i to portioner. 
 
PIL rejerne, men lad halerne sidde. Mariner dem i en portion
marinade. 
 
SKÆR fennikelknoldene i både og steg dem gyldne og møre på
en varm grill eller grillpande smurt med olie ca. 10 min. 
 
SKÆR skrællen af appelsinen og skær frugtkødet i både eller
skiver. 
Vend de grillstegte fennikelstykker sammen med
appelsinstykker, marinade og lidt fintsnittet dild eller mynte . 
 
STEG rejerne (evt. på spid) 2-3 min. på hver side på en varm
grill eller en grillpande.
De skal lige skifte farve og blive røde. 
Server med salaten og brød.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin