Logo

Søde skinkespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mørbrad eller 500 g skinkekød i lidt store tern
½ frisk ananas
1 sød appelsin
200 g vindruer uden sten
cocktailpølser
peperoni-spegepølse i skiver
 
Skræl appelsin og ananas og gør vindruerne klar, kom det hele i en blender og kør til det er en ensartet masse.
Kødet skæres ud i stykker og lægges i "frugtgrøden" til dagen efter.
Kødet sættes på spid skiftevis med pølser og peperoni-skiver og steges ca 3 min på hver side. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her