10 kyllingeoverlår 
¾ dl soja 
3 spsk sukker 
¾ dl sake (brug evt. tør Cinzano) 
¾ dl mirin (brug evt. sød Vermouth) 
3 spsk revet frisk ingefær 
2 spsk hakket frisk basilikum 
2 tsk Maizena 
Til saucen blandes alt undtagen kød og Maizena i en gryde og koges ca. ½ minut. 
Men pas på: Det koger nemt over! 
Øs ¾ dl af saucen over i en separat skål. 
Det skal senere bruges som marinade til kyllingelårene. 
Vask kødet, tør kødet af og skær ben og overskydende fedt af. 
Kødet lægges i marinaden, dækkes til og stilles køligt i mindst ½ time (dog højst 8 timer). 
Grill kødet - først på skindsiden - og pensl en gang imellem med saucen på begge sider. 
Grill kyllingekødet til det er helt gennemstegt. 
Det tager ca. et kvarter. 
Jævn resten af saucen med ca. 2 tsk Maizena udrørt i lidt vand. 
Serveres med ris, grønsager og salat.