
 
Mørbraden er stegt
med paprika og sennep og anrettet på en fyldig salat med nye kartofler. En
cremet dressing smagt til med sennep og dild sætter prikken over i'et. 
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 20 min. 4 personer. 
 
# Ingredienser til Salat med svinemørbrad, sennep
og dild:
1 afpudset
svinemørbrad (ca. 500 g) 
2 tsk citronsaft 
1 tsk farin 
1 tsk paprika 
½ tsk sennepspulver
½ tsk groft salt 
lidt olie til
stegning 
 
Salat: 
600 g kogte nye
kartofler 
1 agurk eller 1
squash 
1 rødløg 
1 bundt rucolasalat 
 
Dressing: 
4 spsk mayonnaise 
2 dl syrnet fløde
eller cremefraiche 
1 spsk dijonsennep 
1 spsk citronsaft 
1 spsk honning 
1 bundt dild 
salt og peber 
*
Sådan laves Salat
med svinemørbrad, sennep og dild:
Pensl mørbraden med
citronsaft. 
Bland farin og krydderier
på en tallerken og vend kødet i blandingen. 
 
Steg kødet på en
varm grill, grillpande eller en alm. pande med lidt olie. 
Steg til en
centrumstemperatur på 62 °C (brug et stegetermometer) - det tager ca. 20 min. 
 
Salat: Skær
kartoflerne i skiver eller både. 
Vask agurk eller
squash og skær den i tynde skiver. 
Pil rødløget, halvår
det og snit det fint. 
Skyl salaten og
slyng den tør. 
Vend det hele sammen
og anret på 4 tallerkner eller et fad. 
 
Dressing: Rør
mayonnaise og syrnet fløde sammen og smag til med sennep, citronsaft, honning,
salt og peber. 
Snit en håndfuld
dild fint og vend den i dressingen 
 
Skær kødet i skiver
og anret dem oven på salaten. 
Dryp dressing over
og server. 
 
Tips: Du kan også
stege rødløg og squash på grillen - skær dem da lidt tykkere ud.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
 
----------- ooo OÔO ooo -----------