Logo

Sate Ayam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllinge bryster
1 spsk olie
2 fed hvidløg
1 rødløg
Palmesukker (Gula Jawa) eller sød soyasauce (Kecap Manis)
1 tsk Gurkemeje
1 tsk Koriander
24 Sate spid / små grillspid

Tænd grillen eller ovnen på 225°C
Læg grilspiddene i blød i vand.
Start med at rengøre kyllinge stykkerne
Del brysterne i stykker på ca. 1 x 2 x 2 cm
Blend hvidløg, rødløg, gurkemeje, koriander og tilsæt salt og peber
efter behov, indtil der opnås en grødetmasse.
Pensl kødet med olien
Lad kødet trække i blandningen i ca 30 min
Kom 3 - 4 stykker kyllige på hver grillspid
Kom grillspiddene på grillen eller i ovenen
Lad dem stege indtil kødet er mørt og husk at vende dem engang
imellem.

Tips: Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her