2 kyllinge bryster 
1 spsk olie 
2 fed hvidløg 
1 rødløg 
Palmesukker (Gula Jawa) eller sød soyasauce (Kecap Manis) 
1 tsk Gurkemeje 
1 tsk Koriander 
24 Sate spid / små grillspid 
Tænd grillen eller ovnen på 225°C 
Læg grilspiddene i blød i vand. 
Start med at rengøre kyllinge stykkerne 
Del brysterne i stykker på ca. 1 x 2 x 2 cm 
Blend hvidløg, rødløg, gurkemeje, koriander og tilsæt salt og peber 
efter behov, indtil der opnås en grødetmasse. 
Pensl kødet med olien 
Lad kødet trække i blandningen i ca 30 min 
Kom 3 - 4 stykker kyllige på hver grillspid 
Kom grillspiddene på grillen eller i ovenen 
Lad dem stege indtil kødet er mørt og husk at vende dem engang 
imellem. 
Tips: Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill.