Logo

Sate Daging

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g oksekød

Marinade:
3 spsk sød soya sauce (Ketjap Manis)
1 spsk olie

Sauce:
200 g ristede jordnøddekerner eller jordnøddesmør (olie undlades)
3 cm. frisk ingefær
2 spsk olie
4 dl kokosmælk
1 lemonfrugt
1 spsk soyasauce
1 spsk palmesukker
½ tsk sambal oelek
30-40 små grillspid.

Skær kødet i ca. 1 - 2 cm tern.
Rør marinaden sammen af 3 spsk Kecap Manis og 1 spsk olie.
Placer kødet i en skål og hæld marinaden over kødet.
Stil skålen i køleskabet og lad den hvile i ca. 1 time. Kødet vendes
engang imellem.
Blend jordnødderne eller knus dem i en morter.(springes over hvis
jordnøddesmør bruges)
Tænd varm ovnen op til 250°C eller tænd grillen.
Skræl og riv ingefæren i jordnødde blandingen.
Varm olien op og rist jordnødde blandingen ved middel varme i ca. 3
min.
Kom kokosmælken, sambal oelek, soyasaucene, palmesukkeret i og pres
lemonsaften ud i saucen
Lad saucen simre ved svag varme i ca. 10 min.
Kom 3 - 4 stykker kød på hver grillspid og læg dem på et fad.
Sæt fadet i den forvarmede ovn i ca. 30. min eller grill på grillen.
Kødet vendes af og til.

Tips: Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her