Logo

Senneps- og hvidvinsmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til ca. 1 kg lam, okse-, kalve- og svinekød, kalkun, kylling og fisk

 

2 spsk Dijonsennep

4 spsk hvidvinseddike

4 spsk olivenolie

1 skalotteløg, finthakket

1 fed hvidløg, finthakket

salt og friskkværnet sort peber

 

Hæld alle ingredienser i en skål og rør dem godt sammen.

Læg kødet eller fisken i et enkelt lag i et lavt fad og hæld marinaden over.

Dæk til og lad kød og fjerkræ marinere i 1 time, fisk i ½ time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her