Logo

Sennepsmarinade med brun farin og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sennepsmarinade med brun farin og hvidløg

til kød og fjerkræ, 2 dl

 

2 spsk grov sennep

1 fed hvidløg, revet

revet skal og saft af 1 appelsin

2 spsk brun farin

1 dl vindruekerneolie

 

Bland sennep med revet hvidløg, appelsinskal og appelsinsaft.

Tilsæt brun farin og olie lidt ad gangen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her