Ribeye steaks (højrebs-entrecote eller bøffer af tyndstegsfilet) 
4 stk á 180-200 g 
Rucola-salat, 400 g 
Blommer, 12 stk 
Cheddar-ost, 125-150 g 
Syltede jalapenos i skiver, 4 spsk 
Kartofler, 12 stk (mellemstore) 
Salt, peber 
Balsamico, 4 spsk 
Olivenolie,4 spsk 
Blommemarmelade, 2 spsk 
Grillen tændes ½ time før. 
Risten pensles med lidt olie. 
Rucolaen skylles og afdryppes. 
Blommerne halvveres og befries for sten. 
Osten skæres i små tern (ca. 1x1 cm). 
Rucolaen blandes med cheddartern, blommer og jalapenos. 
Kartoflerne vaskes og skæres i 1 cm. skiver, vendes i lidt olivenolie og grilles møre, ca. 12-15 minutter. 
Steaks'ene grilles 4-5 minutter på hver side. 
Drys salt og peber på inden de grilles. 
Steaks'ene vendes, når den røde kødsaft pibler op - jo mere saft der pibler op - jo mindre rød bliver steak'en indvendig. 
Dressingen mixes af olivenolie, balsamico og blommemarmeladen og heri vendes salatblandingen. 
Serveres straks til steaks'ene.