500 g skært lammekød (bov, kølle eller ryg) 
5-6 lammenyrer 
10-12 småløg 
salt og peber 
Endvidere: 
2 løg 
friskkværnet peber 
½ citron 
olie til pensling 
Gå lammekødet efter for fedt og sener og skær kødet i mundrette stykker. 
Befri nyrerne for evt. fedtlag, hinder og årestammer og skær også dem i mundrette stykker. 
Anbring kød- og nyrestykker i et halvdybt fad, drys med peber og læg dem lagvis med ringe fra de 2 løg, stil fadet svalt og let tildækket ca 2 timer. 
Sæt ovngrillen på højeste varme, eller tænd op i udegrillen. 
Kog de små løg et par min og pil dem. 
Fordel kød- og nyrestykker og hele små løg på spiddene, krydr med salt og dryp med citron, pensl med olie og grill spiddene 3-4 min på hver side ca 10 cm fra grill-elementet, hvis spiddene roterer automatisk er 5-6 min nok. 
Hold øje med farven, får de for meget i starten må de flyttes lidt længere fra varmen og omvendt. 
Lad dem hvile 1-2 min før de serveres, så når grillvarmen at fordele sig. 
Servér spiddene med ris, løse eller Pilaf og salat fra årstidens grønsager.