Logo

Sild og makrel, købt røget og varmet på grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sild og makrel, købt røget og varmet på grillen

Færdigrøget sild og makrel bliver ekstra god, når den bliver lunet på grillen.

Lun den 2-4 min. afhængigt af fiskens størrelse.

Server den lune, røgede fisk med røræg, radiser, purløg og nye kartofler med lidt smør.

Eller server den lunede fisk som forret med sprød salat, rygeost og melonstykker.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her