Logo

Skaldyrskebab med citrus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kombinationen af citron og lime passer altid godt sammen med fisk. Lad ikke fisken marinere i frugtblandingen længere end jeg har foreslået, ellers vil du opdage at citrussafterne begynder at "tilberede" fisken og gøre konsistensen alt for blød.
 
16 klargjorte store eller små kammuslinger i deres skal
16 rå pillede tigerrejer
450 g havtaskefileter, skåret i tern på 2,5 cm
3 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
2 spsk hakket frisk kørvel eller persille
salt og friskkværnet sort peber
1 appelsin, halveret og skåret i tynde skiver

1 citron, skåret i tynde skiver
1 lime, skåret i tynde skiver
8 x 25 cm fine metalspid
 
Bland olie, citronsaft, hakket kørvel eller persille og lidt salt og peber sammen i en stor skål.
Tilsæt kammuslinger, rejer og havtaske og bland det godt sammen.
Dæk til og lad det marinere ved stuetemperatur i 30 minutter eller i op til 2 timer i køleskabet.
Sæt kammuslinger, rejer og havtaske på spiddene, skiftevis med sammenfoldede stykker appelsin, citron og lime.
Grill kebabspiddene over mellemvarme kul i 8-10 minutter, idet du vender dem og pensler dem med den resterende marinade en gang i mellem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her