200 g dåseabrikoser i egen saft 
200 g dåseferskner i egen saft 
3 spsk limesaft 
2 spsk vegetabilsk olie 
1 løg, finthakket 
1 fed hvidløg, knust 
5 cm frisk ingefær, revet 
1 rød chili, renset for kerner og hakket 
50 g brun farin 
2 spsk mørk soyasauce ½ dl hvidvinseddike 
2 spsk tomatpure 
salt og friskkværnet sort peber 
 
A. Hæld saften fra abrikoser og ferskner og gem den. 
Kom abrikoser, ferskner, 3 spsk af saften fra dåserne og limesaft i en foodprocessor eller blender og blend det til en jævn pure. 
 
B. Varm olien i en stor kasserolle og steg løget i 4-5 min., til det er meget blødt. Tilsæt hvidløg, ingefær og chili og lad det koge i yderligere 3-4 min. 
 
C. Hæld frugtpureen i kasserollen sammen med sukker, soyasauce, eddike, tomatpure, salt og peber og rør det omhyggeligt sammen. 
Lad det koge i 20 min., til det er kogt en smule ind og er blevet tykkere. 
Lad saucen køle af. 
Serveres kold til kylling, lam, svinekød, grønsager eller skaldyr.