
Tilpasset camping og Trangia sæt
 
4 stk svineinderlår 
4 dl ris 
250 g grønne bønner 
Salt og peber 
Olie 
Smør 
Rødbede-chutney: 
3 mellemstore rødbeder 
2 dl eddike 
2 dl vand 
0,75 dl sukker 
4 laurbærblade 
2 rødløg 
Lidt honning el. sirup 
  
Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. 
Kog eddike og vand op sammen med sukker og laurbær i den lille gryde. 
Kog rødbederne møre i lagen, ca. 25 min. 
Skær rød løget i halve ringe. 
Steg rødløget på panden i lidt smør og tilsæt honning. 
Hæld lagen fra rødbederne og vend de to ting sammen. 
Smag til med salt og peber. 
Kog risene i den store gryde i dobbelt mængde letsaltet vand i 20 min. 
5 min. inden risene er færdige, tilsættes fintskårne grønne bønner. 
Risene koges , gryden tages af og pakkes i et håndklæde når risene er kogte.
Panden bruges først til rødløg og honning, skylles og derefter til kødet. 
Krydr kødet med salt og peber og steg det i lidt olie og smør.