
Trækul:      Direkte 
Gas:           Direkte/middel varme 
Forberedelse: 35 minutter. Stegetid: 10 minutter
 
100 g hurtigkogt couscous 
3 dl grønsagsbouillon 
25 g smør 
1 spsk hakket frisk persille 
2 fed hvidløg, knust 
16 sorte oliven, hakket groft 
salt og friskkværnet sort peber 
4 store røde peberfrugter 
4 små tomater 
225 g gedeost 
olivenolie til pensling 
 
A. Kom couscoussen i en skål og hæld den varme grønsagsbouillon over. 
Lad det trække i 5 min., til bouillonen er absorberet, og couscoussen er blevet blød. 
Tilsæt smør, persille, hvidløg, oliven, salt og peber og rør couscoussen igennem med en gaffel. 
 
B. Skær peberfrugterne i halve, fjern kernerne og den hvide membran. 
Skær tomaterne i halve og læg en halv tomat ind i hver af de halve peberfrugter. Anret couscoussen rundt om tomaterne. 
 
C. Skær gedeosten i otte skiver og læg en skive på hver af peberfrugterne. 
 
D. Pensl peberfrugterne udvendigt rned olivenolie. 
Grill dem direkte over middel varme i 8-10 min., til peberfrugterne lige er møre og har taget en smule farve. 
Server dem straks med salat til.