
Parmesanflager: 
100 g revet parmesan 
1 spsk. tørret oregano 
 
Ristede svampe: 
250 g blandede svampe fx. champignon, østershatte eller bøgehatte
1 løg skåret i både 
2 fed hvidløg delt i 4 
20 g smør 
1-2 spsk. sojasauce 
salt og peber 
 
Tilbehør: sprøde salater, god olivenolie, eddike og sprøde flute 
 
Spred revet parmesanost ud i cirkler på en bageplade med bagepapir. 
Drys lidt oregano på hver. 
Stil pladen på anden øverste ribbe med 180°C i ca. 7 minutter. 
Rist champignon, løg og hvidløg på en pande med smør. 
Dryp sojasauce på, og krydr med salt og peber. 
Riv eller skær salaten ud i mundrette stykker. 
Anret parmesanflagerne med salat og svampe. 
Server straks anretningen, dryp selv olie og eddike på, og spis brød til.