Logo

Svinekotelet grillet med gul piment, rødløg og porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

med salvie og bacon samt krydderurte indbagte blomme-tomater. (4 personer)

4 store svinekoteletter a 180 g
Marinade:
½ dl olivenolie
1 fed pillet, revet hvidløg
½ tsk Piment d'Espelette
lidt havsalt.
Grillede grønsager:
4 gule piment/peberfrugter
4 rødløg
1 sommerporre (den må ikke være for tyk)
8 blade salvie
4 skiver bacon
4 tandstikker.
Krydderurte indbagte blomme-tomater:
12 blomme-tomater
12 kviste frisk timian
12 blade frisk basilikum
1 fed pillet, revet hvidløg
4 spsk olivenolie
havsalt og friskkværnet sort peber
samt alufolie,

Marinaden blandes og pensles på svinekoteletten. Lægges på grillen 4-5 min., vendes og grilles i yderligere 4-5 min.. Lægges på en tallerken for at trække i 10 min.

I mellemtiden lægges den skyllede gule piment på grillen hel som den er og grilles hele vejen rundt indtil den er mør. Samtidig halveres rødløgene og pensles med marinaden på skærefladen. Lægges et sted på grillen med svag varme og grilles møre.

Man danner en rede af alufolie og lægger timian, basilikum, hvidløg, olivenolie, salt, peber og til sidst blommetomaterne. Sølvpapirs-reden lukkes helt til og lægges på grillen og ca. efter 8 min. er tomaterne bagt færdig i sin egen Tomat-Provence saft. Væsken skal hældes ud over retten og et godt hjemmebagt brød vil være lækkert til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her