
# Ingredienser
2 svinemørbrad
1 tsk karry
Tilbehør:
2 løg
1 spsk frisk ingefær
1 spsk olie
½ tsk spidskommen
1 stk mango
1 spsk hakket jalapeno
½ tsk gurkemeje
2 spsk citronsaft
salt og peber
Pynt: 2 spsk frisk koriander
havegrill
* Tilberedning 
Hak løg og ingefær fint. 
Opvarm olien i en pande og sautér løg, ingefær og kommen heri i 5 min. 
Skræl mangoen og hak kødet. 
Kom mango, jalapeno og gurkemeje på panden til løgblandingen. 
Rør citronsaft i. Smag chutneyen til med salt og peber. 
Klargør en grill til medium-høj temperatur. 
Gnid alle sider af mørbradene med karry, salt og peber. 
Grill mørbradene i ca. 20 min., hvorunder de vendes regelmæssigt. 
Læg mørbradene på et skærebræt. 
Lad dem hvile i 5 min. 
Skær dem i stykker på 1 cm tykkelse og overfør kødet til tallerkener. 
Servér sammen med chutneyen og pynt med hakket koriander. 
Server med nye kartofler og salat
--