1 dl  yoghurt naturel
1 spsk  citronsaft
1 tsk  salt
2 spsk  Tandoori krydderi
4 kyllingebryster uden skind (ca. 600 g)
 
Tilbehør: 
1 kg  mellemstore  kartofler
1 spsk  olie
1 lime
 
Agurkeraita: 
1-2 agurker
½ l. yoghurt naturel, fx Harmonie
1 bdt  mynte
salt og peber
Rør yoghurt godt sammen med salt, citronsaft og Tandoori krydderi. Vend kyllingestykkerne i marinaden og sæt dem i køleskabet et par timer eller dagen før. 
Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. 
Vend dem med olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. 
Læg kyllingestykkerne i en bradepande med bagepapir. 
Sæt det hele i ovnen med varmluft ved 225ºC i ca. 25 minutter. 
Agurkeraita: 
Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe af ½ time. 
Skrab yoghurten ud af kaffefilteret og rør den igennem. 
Tilsæt groftrevet agurk og finthakket mynte. 
Smag til med salt og peber. 
Server med limebåde og agurkeraita. 
Tips: Du kan købe færdigblandet Tandoori krydderi i special-forretninger. Man kan også selv blande Tandoori krydderi af 1 fed knust hvidløg, 1 tsk garam masala, 1 tsk stødt ingefær, 1 tsk stødt chili, ¼ tsk stødt gurkemeje, 1 tsk stødt koriander, evt. rød farve