½ kg fersk kalkunbryst 
2 mangofrugter 
2 lime 
1 tsk grøn thai karry (Santa Maria) 
½ dl limesaft 
1 spsk mørk farin 
¼ dl fiskesauce 
½ dl olie 
 
Asiatisk passionssalat af: 
3 passionsfrugter 
2 røde chilier 
1 spsk fiskesauce 
¼ dl appelsin eller ananas juice 
1 bakke grøn salat 
1 bundt frisk koriander 
1 bundt basilikum eller mynte 
 
Tilbehør: Risnudler 
 
Skær kalkunbrystet i tern. 
Skræl mangofrugterne og skær kødet fri fra stenen. 
Skær mangokødet i tern og limefrugterne i både. 
Fordel kalkun, mango og lime på 8 spid.
Rør karry, limesaft, farin, fiskesauce og olie sammen. 
Hæld marinaden over spiddene og lad dem trække mindst 30 minutter. 
Vend jævnligt.
Grill eller steg spiddene ca. 2 minutter på hver side ved god varme – i alt ca. 8 minutter.
Rør passionsfrugtkødet sammen med chili i meget tynde strimler, fiskesaucen og juice. 
Bland salat, koriander og mynte. 
Hæld dressingen over salaten og server straks til spiddene – sammen med risnudler.