Logo

Tun på spid med persille, citronskal og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2500 g frisk tun i store tern
1 bdt hakket bredbladet persille
Revet skal af 2 citroner
5 fed finthakket hvidløg
1 dl olivenolie
4 squash i store tern
Salt og peber
30 træspid

Persille, citronskal, hvidløg, olivenolie, salt og peber røres sammen.
Heri marineres tunen et par timer, gerne natten over.

Tunen stikkes på spid sammen med squash og grilles.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede højrebskoteletterHøjrebskoteletter er en dyr, men dejlig lækkerbisken. Husk at snitte fedtkanten, så kødet...
• Grillede koteletter med grøn salatAlt smager meget bedre, når det er grillet. Prøv disse skønne koteletter med timian og...
• Okse- og kalvekød når du grillerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnstegte bananer med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os