
Den perfekte dessert, som kan tilberedes dagen i forvejen. Sørg for, at grillspiddene grilles på en helt ren rist eller grillpande. De kan grilles i forvejen og ligge færdige under folie. 
 
Vanilje panna cotta: 
2 vaniljestænger 
1 liter madlavningsfløde 
1 dl sukker 
5 blade husblas 
 
Grillede frugtspid: 
½ ananas 
½ vandmelon 
 
Limesukker: 
2 usprøjtede lime 
2 spsk sukker 
 
Halver vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud. 
Kog piskefløde, mælk, sukker, vaniljestang og korn. 
Tag gryden af varmen, og lad stå ca. 20 min. 
Læg husblassen i koldt vand ca. 5 min. 
Fjern vaniljestængerne og kog fløden op igen. 
Tag gryden af varmen, og lad husblassen smelte i fløden. 
Hæld dejen i 10 portionsforme, og lad stivne i køleskabet mindst 3 timer. 
 
Skær ananas og vandmelon i 2 cm store tern. 
Sæt på små grillspid, og grill 30 sekunder på hver side. Lad afkøle. 
Riv limeskallen, og bland med sukkeret 
Læg frugtspiddene med limesukker på panna cotta-skålene.