4 kyllingefileter (ca. 525 g)
1 dl Cheasy A38 0,1%
1 spsk olivenolie
2 små knuste fed hvidløg
reven skal og saft af 1 økologisk citron
300 g couscousgryn
1 tsk gurkemeje
3 dl grønsagsbouillon
25 g smuttede mandler
50 g tørrede hakkede abrikos
reven skal og saft af 1 økologisk appelsin
1 dl friske korianderblade
½ tsk groft salt
4 bambusspid - ca. 20 cm lange
Hertil: 600 g blandet grøn salat fx, gulerødder, ærter, tomat, peberfrugt og grøn salat
Fjern hinder og evt. sener fra kyllingefileterne.
Rør yoghurt sammen med olie, hvidløg og citronskal og saft.
Kom kyllingefileterne på spid og læg dem i et fad.
Fordel marinaden over kødet og lad det marinere i køleskabet i 2 - 6 timer.
Steg kødet på begge sider på en grillpande eller i ovnen, til det har grillmærker og er gennemstegt.
Kom imens couscousgrynene i en skål sammen med gurkemejen og hæld den kogende bouillon over.
Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens couscousgrynene trækker.
Rist mandlerne gyldne på en tør pande.
Lad couscousen afkøle, før den vendes sammen med abrikoser, mandler, reven skal og saft af appelsin, koriander og salt. Smag til.
Fryseegnet: Ikke afprøvet