Logo

Boghvedegrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv at skifte havregrøden ud med den fynske boghvedegrød - bare en gang i mellem

Prøv at skifte havregrøden ud med den fynske boghvedegrød - bare en gang i mellem!


8 dl sødmælk
100 g boghvedegryn
½ tsk salt
Tilbehør: sirup og smør

*


Kog først lidt vand i gryden, bring herefter mælken forsigtigt i kog.

Tilsæt boghvedegryn under omrøring og få igen gryden i kog.

Småkog boghvedegrøden ca ½ time, rør ofte i gryden.

Tilsæt salt, så grøden bliver jævn.

Server grøden med smør og sirup til "hullet i midten".

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boghvedegrød fra FynBoghvedegrød er oprindeligt et egnsret fra Fyn. Grøden er let at lave og smager lækkert....
• KruskaGrød er meget undervurderet. Det smager helt himmelsk, hvis man laver det ordentligt,...
• Bommersnæra - ByggrynsvællingBommersnæra eller byggrynsvælling er en egnsret fra Bornholm som blandt andet laves med...
• Creme brulée med appelsinsmag 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os