4-6 kartofler (Vælg en stor og ensartet størrelse) 
Fiskefyld: 
400 g  lys, mager fisk 
15 g  olie 
1 løg 
1 spsk  hvedemel 
1 dl  mælk 
1 tsk  Dijonsennep 
2 spsk  kapers 
Salt 
peber 
evt. estragon 
200 g  Emmentalerost 
Kartoflerne vaskes og halveres. Rids kartoflerne, pensl overfladen med lidt oile og drys salt inden de bages ved 200 gr. i 20-25 min. i en forvarmet ovn. 
Fisken dampkoges. I et afdækket fad 15-20 min. i ovnen eller 3-5 min. i en gryde eller mikroovn. Når fisken er kogt skilles den i mindre stykker. 
Hak løg og kapers fint. Varm olien på en pande, svits løgene til de er klare. Tilsæt hvedemel. Lad det varme i et minut, mens der røres. Herefter tilsættes mælk. Rør og lad det koge indtil blandingen bliver tykkere. Bland med kapers, sennep og fisk. 
Anbring fyldet på de halve bagte kartofler. 2-3 spsk  på hver kartoffel. Drys med krydderier og revet ost. 
Gratiner kartoflerne 10 min. i ovnen ved 200°. 
Server retten varm sammen med kogte grønsager og salat. F.eks bagte cherrytomater og frisk soinat svitset i olie med hvidløg og fennikel. 
Tips: Fiskefyldet kan erstattes med andet fyld, fx: 
En blanding med ristede svampe, bacon, løg, cremefraiche og revet ost. 
En blanding af årstidens kogte grønsager, hytteost og revet ost. 
Kødsauce og revet ost.