Logo

Hot pot med oksekød og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
225 g finthakket okseklump
100 g svampe i skiver
1 hakket løg
1 hakket stilk bladselleri
2 dl vand
Salt
peber
2 ½ dl kogte ris
3 kogte gulerødder i skiver
1 dl ærter

Varm olien og steg oksekødet let.
Bland svampe, løg og bladselleri i.
Hæld vandet i og smag til med salt og peber.
Kog over svag varme indtil kødet er mørt ca. 10 minutter.
Rør resterende ingredienser i.
Småkog i 20 minutter.
Server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her